Examenontwikkelaar

Examenservices

Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma. Voor het team Ontwikkeling Examens zijn wij op zoek naar een examenontwikkelaar.
 

Examenontwikkelaar

Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en (laten) vaststellen van examens voor verschillende sectoren (van brood & banket tot bedrijfsautotechniek) en het bedenken van examenmethodieken, examenmixen en kwaliteitskaders. Je begeleidt daarbij ontwikkelnetwerken en vaststellingscommissies. Daarnaast geef je als examenontwikkelaar advies aan opleiders over de inrichting van examenprocessen in hun organisatie.
 

Wie zoeken wij?

Je bent in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden en hebt een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen. Daarbij kun je, zonder zelf de vakexpert te zijn, vertrouwen bij hen opbouwen vanuit je kennis van examinering. Je begrijpt hoe groepsdynamiek werkt en zet die kennis in om het optimale resultaat te bereiken.
 
Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook. In samenwerking met je teamleden zorg je er voor dat onze synergie voor de verschillende sectoren optimaal wordt benut. Je loopt graag een stapje harder en zoekt actief naar de ontwikkelingen in je examenvakgebied. En neem je naast dit alles ook de verantwoordelijkheid voor de te leveren prestaties? Dan ben jij de examenontwikkelaar die wij zoeken!
 
We verwachten minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van opleidings- en onderwijskunde en 3 tot 5 jaar werkervaring.
 

Plaats in de organisatie

De examenontwikkelaar wordt lid van het team Ontwikkeling Examens van Examenservices. De examenontwikkelaar wordt functioneel aangestuurd door een examenadviseur en werkt nauw samen met interne en externe ontwikkelaars.
 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf. Je krijgt volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom jij ons team versterken voor minimaal 32 uur per week in Nieuwegein?
 

Je reactie

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Boerop, teamleider Ontwikkeling Examens (06-54943893) of Tonny Havinga, HR Adviseur (06-41257436).

 

 


 

Vacaturehouder Contactpersoon HR
Vacaturehouder Bianca Boerop HR adviseur Tonny Havinga
Telefoonnr. werk 06-54943893 Telefoonnr. werk 06-41257436
E-mail werk bianca.boerop@examenservices.nl E-mail werk t.havinga@innovam.nl
Type functie Overige
Werkniveau Hoger Beroepsonderwijs Aantal uren p/wk 32,00
Werkervaring 3-4 jaar Contracttype
Opleidingsniveau Hoger Beroepsonderwijs Salarisindicatie
Standplaats Nieuwegein
Publicatie
Publicatie Intern + Extern