Functioneel Beheerder (32-40 uur)

Dit ga je doen
Als Functioneel Beheerder draag jij er samen met de Product Owner en de andere Functioneel Beheerders zorg voor dat de applicaties de juiste ontwikkeling doormaken die de organisatie en onze afnemers nodig hebben. Je houdt je bezig met de inrichting en het juiste gebruik van onze Examenbank en Praktijkbeoordelen en ondersteunt je collega’s bij de ontwikkeling van beide applicaties. De applicatie Examenbank, waarin wij examenproducten maken en distribueren en Praktijkbeoordelen, waarin scholen onze examenproducten ontvangen en afnemen zijn van strategisch belang voor onze opdrachtgevers en onze organisatie.

 

Extra uitdaging: vernieuwing!
Er wordt op dit moment een compleet vernieuwde versie van Examenbank en Praktijkbeoordelen ontwikkeld. Jij speelt een grote rol bij deze ontwikkeling door de systemen uitgebreid te testen en te beschrijven in instructiemateriaal. Je begeleidt collega’s bij de overgang naar de nieuwe versie en ondersteunt de implementatieconsultant bij de uitrol naar scholen. Je kunt je daarbij goed inleven in de vragen van gebruikers en bent in staat om je uitleg daarop goed aanpassen. Je ziet verbeteringen voor de applicaties en je weet wensen en procesverbetering te vertalen naar benodigde aanpassingen hierin.

Concreet houd je je als Functioneel Beheerder bezig met:

 • Het dagelijks beheer van de huidige versies van Examenbank en Praktijkbeoordelen
 • Het testen en verzorgen van documentatie
 • Het geven van uitleg aan gebruikers binnen de organisatie
 • Het ondersteunen van de implementatieconsultant en de helpdesk bij het behandelen van gebruikersvragen
 • Het meedenken in de benodigde aanpassingen in de applicaties.

 

Benieuwd naar het project voor het vernieuwen waarmee we bezig zijn? Bekijk deze opname van een webinar.

Dit breng je mee
Als Functioneel Beheerder heb je affiniteit met applicaties en functioneel beheerprocessen. Je begrijpt de gebruikers en hun processen en helpt dat te vertalen naar de juiste functionaliteit. Je werkt samen met collega’s aan ketengerichte oplossingen en je onderkent verbanden tussen verschillende applicaties. Je werkt gestructureerd en doelgericht, maar ook mensen en wensen bij elkaar brengen zijn als het ware een tweede natuur voor je.
Om als functioneel beheerder bij Examenservices aan de slag te gaan, beschik jij over:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • 2 jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder is een pre
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Ervaring met examenapplicaties of andere onderwijsapplicaties is een pre
 • Kennis van TOPdesk is een pre

 
Hier gebeurt het 
Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering voor mbo- en branche-opleidingen. Hierbij kun je denken aan het analyseren en verbeteren van examens, ontwikkelen van examens voor zowel praktijk als theorie en begeleiden van commissies.
We zijn een organisatie van veel goede dingen doen en fouten maken. En van vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat betekent dat je zelfstandig werkt, maar er nooit alleen voor staat. Je werkt zowel vanuit huis als op ons kantoor in Nieuwegein en gaat ook regelmatig op bezoek bij de scholen.
Voor meer informatie, kijk even op onze teampagina.

 

Dit kun je van ons verwachten
Een veelzijdige functie voor minimaal 32 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.
Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.978 en €4.254;
 • Veel vrijheid in het plannen van je werkweek, ook thuiswerken is mogelijk;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaartsdag én de dag na kerst vrij;
 • Een persoonlijk budget waarmee je de bovenste 5,26 % van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen;
 • Aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een volledige vergoeding van opleidingskosten tot € 2.000,-;
 • Een pensioenregeling waarbij je slechts 21% van de premie hoeft te betalen;
 • WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering;
 • Sporten met korting.

 

Solliciteren
Herken jij je in deze beschrijving? Heb je de flexibiliteit en geeft het jou energie om in een dynamische omgeving toe te werken naar doelgerichte en gedragen oplossingen? En ben jij een echte teamplayer? Kom dan ons team versterken als functioneel beheerder.
Solliciteer voor 30 april via de solliciteerbutton. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Hans van Vulpen (ICT-coördinator). Je kunt hem bereiken via 0629074549 of via [email protected]

Goed om te weten: een assessment kan deel uitmaken van de procedure.