Team Bedrijfsvoering

Het team Bedrijfsvoering verzorgt zowel de bedrijfsvoering van een aantal van onze opdrachtgevers als van Examenservices zelf. Zo stellen we een Helpdesk beschikbaar voor de scholen die deelnemen aan de examenstichtingen en regelen we de communicatie, de ICT-ondersteuning en het secretariaat.

De relatiemanager is vaak uw eerste aanspreekpunt. We verdiepen ons in uw wensen en belangen en zijn eerlijk over de (on)mogelijkheden daarin.  We zijn een deskundige, eerlijke sparring partner voor opdrachtgevers, ook als het spannend wordt.

We willen onze opdrachtgevers ontzorgen. Voor ons is afspraak ook écht afspraak.  We zorgen dat het uitstekend geregeld wordt. Sectorale herkenbaarheid voor de opdrachtgever is belangrijker dan het etaleren van ons eigen gezicht. Voor ons is de uitdaging het gesprek tussen opdrachtgevers en stakeholders op gang te brengen en te zoeken naar het gemeenschappelijke belang. We ondersteunen en adviseren hen bij beleidsvoorbereiding en besluitvorming. We helpen verschillen te overbruggen en samen te komen tot een optimaal resultaat.