Workshop Examenkluis

Korte omschrijving

De Examenkluis is een digitale omgeving voor beheer, bewaken en verantwoorden van al uw examenproducten. De Examenkluis is ingericht volgens de procesarchitectuur examinering. De Examenkluis kent een omgeving als kluisgebruiker en als constructiegebruiker. Als kluisgebruiker kunt u een eenvoudig examendocument zoeken en downloaden van de betreffende examenstichting. Op een centrale plek kunt u feedback geven op exameninstrumenten. Zo is alle feedback voor alle gebruikers inzichtelijk. Als constructiegebruiker kunt u het proces inrichten van inkoop/ontwikkelen, controleren en vaststellen van examenplannen of examens. U volgt het proces van plannen tot opleveren.

Na de workshop kent u de mogelijkheden van Examenkluis voor uw examenorganisatie. U heeft een beeld hoe u de examenkluis kunt implementeren in uw organisatie. Samen met de trainer bespreekt u hoe u de Examenkluis inricht zodat het proces, de taken en de medewerkers binnen uw organisatie met het systeem ondersteund worden. U leert werken met Examenkluis.

Na de workshop kunt u aan de gang met de implementatie van de Examenkluis voor uw school. Tijdens de implementatie wordt u ondersteund door deskundigen die helpen met het optimaal implementeren van de Examenkluis.  

Omvang, deelnemers en locatie

De investering bedraagt 12 uur. Aan de workshop kunnen maximaal 6 personen deelnemen. De workshop wordt in overleg met u ingepland en bij u op locatie gegeven.

Investering

In overleg met de deelnemer wordt een offerte op maat gemaakt.

Meer informatie

Neem contact op via [email protected] of 030- 608 7981.