Administratief medewerker uitvoering examens (36 uur)

Een uitstekende klantbeleving dat is waar jij voor gaat. Daar heb je voor nodig dat je meerdere zaken tegelijk kan oppakken en team overstijgend denkt en werkt.
Geen dag is hetzelfde en dat is juist waarom jij voor deze baan gaat.


Dit ga je doen

Je start jouw werkdag met het plannen van een praktijkexamen in het boekingssysteem. Ondertussen ontvang je telefonisch een annulering van een examen door een grote opleider. Je bepaalt volgens de inschrijfvoorwaarden of het een kosteloze annulering is, of gefactureerd moet worden. Nadat je met de opleider tot een goede oplossing bent gekomen, richt je een examenrooster in en benader je de examencommissie van die dag om bijzonderheden door te spreken.

Terwijl je dit doet heb je al diverse telefoontjes ontvangen waarbij je vragen van deelnemers, collega’s, opleiders en opdrachtgevers prima hebt beantwoord.

De volgende klus betreft het afhandelen van een klacht over de beschikbare examenplekken. Tijdens het afhandelen van die klacht merk je dat er in de werkprocessen en procedures een verbetering nodig is om herhaling van deze klacht te voorkomen. Die processen en procedures pas je in overleg met jouw collega’s aan zodat er een nieuwe en verbeterde werkwijze ontstaat.

Je behandelt een aantal e-mails van klanten en je verwerkt heel nauwkeurig een binnengekomen VOG of examenresultaten, tussendoor sta je een deelnemer persoonlijk te woord omdat hij graag zijn stageportfolio wil toelichten.

Tegen het einde van de middag is er een grote bijeenkomst voor opleiders van een specifieke beroepsgroep. Jij bent gevraagd om hier iets te vertellen over het examenboekingssysteem en dat doe je met veel plezier. Na afloop van de bijeenkomst ontvang je nog diverse andere vragen over examens van de aanwezige opleiders. De meeste vragen kun je direct beantwoorden. De andere vragen pak je de volgende dag met je collega’s op.

Het is een drukke dag geweest waarin je voor foutloze examenadministratie en een uitstekende klantbeleving hebt gezorgd!


Dit breng je mee

Werken in een dynamische omgeving als de onze betekent wat voor je flexibiliteit. Je kunt snel schakelen als het niet loopt zoals gepland en stelt de hele dag door prioriteiten. Je bent een teamspeler en gelooft erin dat je samen meer bereikt dan alleen.

Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook! Je neemt de verantwoordelijkheid voor het uitstekend uitvoeren van de werkzaamheden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, cijfermatig inzicht en je hebt een resultaat- en klantgerichte instelling. Door jouw actieve bijdrage en verantwoordelijkheidsgevoel zorg je samen met jouw collega’s ervoor dat uitstekende dienstverlenging gegarandeerd is.

Om als administratief medewerker uitvoering examens aan de slag te gaan:

  • Heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
  • Heb je enkele jaren administratieve ervaring binnen een dynamische omgeving;
  • Ben je een kei in plannen en organiseren.


Hier gebeurt het

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.

Bij Examenservices werken ongeveer 75 medewerkers bij verschillende teams. Wij, team Examenlijnen, zorgen ervoor dat deelnemers hun examen onder de juiste omstandigheden kunnen afleggen. We ontwikkelen de examens, bieden technische en logistieke ondersteuning, en zorgen voor een uitstekende administratieve verwerking van examens. We zijn een hecht team en begaan met ons werk. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een grap.


Dit kun je van ons verwachten

De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn bij ons praktisch oneindig. Want we zijn een opleider, dus vinden we het opleiden van onze eigen mensen minstens zo belangrijk. We willen een sociale en stabiele werkgever zijn, waar jij net als je collega’s op kunt bouwen.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:

  • Een bruto maandsalaris tussen €2.350 en € 3.484;
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaartsdag én de dag na kerst vrij
  • Persoonlijk budget waarmee je 5,26% van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen
  • Aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen
  • Een WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekosten;
  • Sporten met korting via FiscFree.


Solliciteren

Bouw jij graag mee aan een uitstekende klantbeleving en ga je geen uitdaging uit de weg? Klik dan op solliciteren en laat ons met je kennismaken. De vacature sluit op 31 december 2023.
Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Eelco Krikke, via 06-31741566.