Examenontwikkelaar (32-40 uur)

Jouw nieuwsgierigheid en brede interesse inzetten om samen met vakexperts en mbo- opleiders tot een steeds hoger niveau van examens te komen. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Dit ga je doen
Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering voor mbo- en branche-opleidingen. Hierbij kun je denken aan het analyseren en verbeteren van examens, ontwikkelen van examens voor zowel praktijk als theorie en commissies begeleiden.

Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts, die gepassioneerd zijn over hun vak. Jijzelf hoeft niet zo diep in de materie te zitten, al is enige affiniteit wel handig. De vakexperts zorgen voor de inhoud. Jouw nieuwsgierigheid, manier van vragen stellen en kennis van examinering, maakt dat jullie met elkaar tot een mooi eindproduct komen. In deze functie krijg je een kijkje in verschillende werelden en komt het voor dat je voor meerdere branches werkt. We werken onder andere voor brood & banket, opticiens, logistiek, autotechniek etc.

De functie van examenontwikkelaar leer je voor een groot deel on the job. We geven je daar ook alle ruimte voor!

Dit breng je mee
Je bent communicatief sterk en in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden.  Daarbij heb je een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen.

Je bent van nature nieuwsgierig, neemt het initiatief en bijt je graag vast in nieuwe onderwerpen Je bent talig en weet examens naar het niveau van de opleiding te schrijven. Er komt veel informatie op je af, als geen ander weet je dit snel te structureren en te analyseren. Je hebt een oog voor detail. Je bent het gewend om zowel zelfstandig te werken als in teamverband.

Om als examenontwikkelaar aan de slag te gaan, heb je:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in onderwijskundige richting;
  • ervaring in het onderwijsveld (pre)

Hier gebeurt het
Onze club examenontwikkelaars kent collega’s met verschillende opleidingsachtergronden (van kunstgeschiedenis, politie, onderwijskunde tot communicatie en marketing) die allemaal als doel hebben om een kwalitatief goed examen te ontwikkelen.

We zijn een gezellig hecht team dat veel van elkaar leert.  Als examenontwikkelaar functioneer je in een of meerdere zelforganiserende teams van Examenservices. In zo’n team werk je met collega’s met verschillende rollen  samen aan de opdracht voor de klant. We hebben geen managers. De teams zijn zelf verantwoordelijk en bevoegd voor alle taken en activiteiten. Met elkaar kijken we wie wat op zich neemt.

Dit kun je van ons verwachten
Innovam biedt een modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring, heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning, afhankelijk van behaalde resultaten. De functie is ingeschaald in schaal 10 (bruto € 3012 – € 4337 op basis van fulltime dienstverband).  Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft, klik je hier.

Je reactie
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de solliciteerbutton. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Boerop, Resourceplanner (06-54943893).