Werken bij Examenservices

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers met het creëren van flexibele oplossingen rondom examinering en toetsing. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Ons werk draait om verbinden, ontzorgen en klantgerichtheid. We hebben regelmatig mogelijkheden voor:

  • Freelancers
  • Vaste aanstellingen
  • Stagiaires

 

Nieuwe vacatures

Examenbegeleider IBKI (40 uur)

Zorgen dat tijdens de examendag alles op rolletjes loopt betekent in de voorbereiding een strakke organisatie en op de dag zelf flexibiliteit en creativiteit.
Lees verder

Administratief medewerker uitvoering examens (36 uur)

Een uitstekende klantbeleving dat is waar jij voor gaat. Daar heb je voor nodig dat je meerdere zaken tegelijk kan oppakken en team overstijgend denkt en werkt. Geen dag is hetzelfde en dat is juist waarom jij voor deze baan gaat.
Lees verder

Junior onderwijskundig (toets-) ontwikkelaar (32-40 uur)

Als onderwijskundig (toets-) ontwikkelaar ga je elke dag voor het realiseren van het kwalitatief beste examen. Voor het mbo, de branche of de overheid. Samen met een onderwijskundig vakexpert of met een directe collega.
Lees verder

Examenontwikkelaar (32-40 uur)

Jouw nieuwsgierigheid en brede interesse inzetten om samen met vakexperts en mbo- opleiders tot een steeds hoger niveau van examens te komen.
Lees verder

 

Maak kennis met collega’s

Aafke Ouwerkerk

Aafke Ouwerkerk

Examenontwikkelaar
Team Examenservices

Aafke is examenontwikkelaar voor de creatieve, optiek- en entreeopleidingen in het mbo. Ze werkt 5 jaar bij Examenservices. Met veel plezier.

“Eigenlijk past het ontwikkelen van examens goed bij mijn opleiding Nederlands. Je denkt veel na over hoe je een opdracht moet verwoorden, of je de juiste vraag stelt én of het niet te moeilijk geformuleerd is.”

Lees verder


Wim Grooters

Examenontwikkelaar
Team Examenservices

Wim is examenontwikkelaar voor de groene sector en werkt sinds 2 jaar in het team Examenservices.

“Samenwerken is leuk. Ik heb contact en afstemming nodig. We videobellen veel en werken in de Cloud. Als je met elkaar iets naar een hoger plan tilt, is dat het mooiste wat er is. Zowel in het team Examenservices als binnen Innovam word je aangemoedigd om elkaar (digitaal) op te zoeken.”

Lees verder