Werken bij Examenservices

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers met het creëren van flexibele oplossingen rondom examinering en toetsing. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Ons werk draait om verbinden, ontzorgen en klantgerichtheid. We hebben regelmatig mogelijkheden voor:

  • Freelancers
  • Vaste aanstellingen
  • Stagiaires

 

Nieuwe vacatures

Supportmedewerker helpdesk Examenservices (24-32 uur)

Als supportmedewerker doe je er alles aan om de klantverwachtingen te overtreffen.
Lees verder

Administratief medewerker examenlijnen (32-40 uur)

Een uitstekende klantbeleving dat is waar jij voor gaat. Daar heb je voor nodig dat je meerdere zaken tegelijk kan oppakken en team overstijgend denkt en werkt. Geen dag is hetzelfde en dat is juist waarom jij voor deze baan gaat.
Lees verder

Examenontwikkelaar (32-40 uur)

Jouw nieuwsgierigheid en brede interesse inzetten om samen met vakexperts en mbo- opleiders tot een steeds hoger niveau van examens te komen.
Lees verder

Freelance onderwijsdeskundige examinering mbo

Ter uitbreiding van onze pool freelance onderwijskundigen zijn wij op zoek naar freelancers voor uitdagende opdrachten. Te denken aan: examenontwikkeling, toetsanalyse, projectcoördinatie en onderhoud- en kwaliteitsbeheer.
Lees verder

 

Maak kennis met collega’s

Aafke Ouwerkerk

Aafke Ouwerkerk

Examenontwikkelaar
Team Examenservices

Aafke is examenontwikkelaar voor de creatieve, optiek- en entreeopleidingen in het mbo. Ze werkt 5 jaar bij Examenservices. Met veel plezier.

“Eigenlijk past het ontwikkelen van examens goed bij mijn opleiding Nederlands. Je denkt veel na over hoe je een opdracht moet verwoorden, of je de juiste vraag stelt én of het niet te moeilijk geformuleerd is.”

Lees verder


Wim Grooters

Examenontwikkelaar
Team Examenservices

Wim is examenontwikkelaar voor de groene sector en werkt sinds 2 jaar in het team Examenservices.

“Samenwerken is leuk. Ik heb contact en afstemming nodig. We videobellen veel en werken in de Cloud. Als je met elkaar iets naar een hoger plan tilt, is dat het mooiste wat er is. Zowel in het team Examenservices als binnen Innovam word je aangemoedigd om elkaar (digitaal) op te zoeken.”

Lees verder