Werken bij Examenservices

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers met het creëren van flexibele oplossingen rondom examinering en toetsing. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Ons werk draait om verbinden, ontzorgen en klantgerichtheid. We hebben regelmatig mogelijkheden voor:

  • Freelancers
  • Vaste aanstellingen
  • Stagiaires

 

Nieuwe vacatures

Beleidsadviseur Examenlijnen (40 uur)

Als Beleidsadviseur stel je beleidsadviezen over de uitvoering van examens op. Deze adviezen schrijf je voor zowel interne als externe opdrachtgevers en daarnaast ondersteun je bij de implementatie van die adviezen in de examens.
Lees verder

Implementatie consultant (minimaal 32 uur)

Met jouw voorliefde voor digitale oplossingen en uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij de drijvende kracht achter de implementatie van onze applicatie “Praktijkbeoordelen” bij mbo-scholen.
Lees verder

Examenbegeleider IBKI (40 uur)

Zorgen dat tijdens de examendag alles op rolletjes loopt betekent in de voorbereiding een strakke organisatie en op de dag zelf flexibiliteit en creativiteit.
Lees verder

Junior onderwijskundig (toets-) ontwikkelaar (32-40 uur)

Als onderwijskundig (toets-) ontwikkelaar ga je elke dag voor het realiseren van het kwalitatief beste examen. Voor het mbo, de branche of de overheid. Samen met een onderwijskundig vakexpert of met een directe collega.
Lees verder

Maak kennis met collega’s

Aafke Ouwerkerk

Aafke Ouwerkerk

Examenontwikkelaar
Team Examenservices

Aafke is examenontwikkelaar voor de creatieve, optiek- en entreeopleidingen in het mbo. Ze werkt 5 jaar bij Examenservices. Met veel plezier.

“Eigenlijk past het ontwikkelen van examens goed bij mijn opleiding Nederlands. Je denkt veel na over hoe je een opdracht moet verwoorden, of je de juiste vraag stelt én of het niet te moeilijk geformuleerd is.”

Lees verder


Wim Grooters

Examenontwikkelaar
Team Examenservices

Wim is examenontwikkelaar voor de groene sector en werkt sinds 2 jaar in het team Examenservices.

“Samenwerken is leuk. Ik heb contact en afstemming nodig. We videobellen veel en werken in de Cloud. Als je met elkaar iets naar een hoger plan tilt, is dat het mooiste wat er is. Zowel in het team Examenservices als binnen Innovam word je aangemoedigd om elkaar (digitaal) op te zoeken.”

Lees verder